Ahlak Büro ekipleri bir masaj salonuna operasyon yaptı, fuhuşa aracılık yapan 6 kişiyi gözaltına alırken 13 kadını kurtardı. Asayiş Şube Müdürlüğü’ne bağlı Ahlak Büro Amirliği ekipleri Denizli’deki masaj salonlarında fuhuş yapıldığı ihbarı üzerine başlattığı çalışmayı operasyonla noktaladı.
Yürütülen istihbarat çalışmaları kapsamında kentteki 4 masaj salonunda fuhuş yapıldığı belirlendi. Önceki gün tespit edilen 4 salona operasyon düzenlendi. 6 şüpheli gözaltına alınırken 13 mağdur kadın kurtarıldı. Operasyon sırasında çok sayıda suç unsuru malzemenin de ele geçirildiği kaydedildi. Operasyonların ardından bu masaj salonları mühürlendi.
Şüpheliler ‘Fuhuşa Teşvik, Aracılık veya Yer Temini’ suçlaması ile adliyeye sevk edildi. İki şüpheli hakkında adli kontrol ile serbest bırakılma kararı verilirken 4 şüpheli tutuklanarak cezaevine gönderildi.